Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministrul Educației: Creșele și grădinițele nu se vor redeschide pe 15 iunie. Normele de aplicare sunt în pregătire

Publicat

gradinita

Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat duminică, într-o conferință de presă, că redeschiderea creșelor și a grădinițelor, atât publice cât și private, este posibilă după publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al miniștrilor Educației, Sănătății și Muncii.

Acest ordin va stabili în ce condiții își pot relua activitatea creșele, grădinițele de stat și after-school-urile , indiferent dacă sunt private sau de stat.

Potrivit unei hotărâri de guvern publicate vineri în Monitorul Oficial, „prin excepție de la pct. 1, se permite desfășurarea activităților în creșe, grădinițe și after-school-uri, pe perioada vacanței de vară, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului Educației și cercetării, al ministrului Muncii și protecției sociale și al ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”.

Monica Anisie a menționat că, în ceea ce privește ministerul pe care îl conduce, normele pentru redeschiderea creșelor și grădinițelor sunt în pregătire și vor fi finalizate probabil luni.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. M Cristina

    luni, 15.06.2020 at 07:31

    Asadar parintii merg de luni munca, pentru ca „guvernul nu-si mai permite sa tina un parinte acasa cu 75%”, dar gradinitele nu sunt deschise! Copiii ce ar trebui sa faca? Suntem aici?? Va fi bine? Nu prea cred.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax