Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministrul Educației vrea Bacalaureat mai uşor pentru liceele tehnologice și schimbări în programul de începere a orelor

Publicat

ecaterina andronescu

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că are în vedere modificarea examenului de Bacalaureat în ceea ce privește liceele tehnologice, dar și schimbări în programul de începere a orelor.

„Liceul tehnologic este, după opinia mea, cea mai mare vulnerabilitate a sistemului de învățământ, în acest moment. Ca urmare, încercăm să vedem cum putem să-l regandim și să-l transformăm în liceu tehnologic dual, cu un Bacalaureat diferențiat. Este nivelul următor de pregătire după școala profesională, și cred că lucrul acesta trebuie să-l facem și să-l restructurăm prin lege”, a declarat Ecaterina Andronescu, la întâlnirea cu primarii municipiilor, notează ziare.com.

 MODELE de SUBIECTE – SIMULARE BACALAUREAT 2019

De asemenea, ministrul Educației a anunțat că vrea schimbări și în ceea ce privește laboratoarele în școli, dar și legate de programul de începere a orelor.

„Nu mai avem laboratoare în școli și mă gândesc la o formulă să construim laboratoare mobile și de a deplasa aceste laboratoare de la o școală la alta. Dacă am putea să gândim o formulă prin care nu toate școlile să înceapă la ora 8:00, să încercăm să decalăm programul și să nu supra-aglomerăm orașul”, a mai explicat Andronescu.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax