Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, reinfectat cu COVID-19. A ieșit ”pozitiv” după ședința de plafonare a prețurilor din energie

Publicat

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat, miercuri, că are rezultat pozitiv pentru COVID-19. Popescu are o formă uşoară de boală şi s-a izolat la domiciliu. În noiembrie 2020, acesta a mai fost infectat cu Covid-19 și a avut o formă ușoară a bolii care nu a necesitat spitalizare.

Virgil Popescu a participat marţi, la şedinţa de Guvern, iar apoi la conferinţa de presă unde a prezentat ordonanţa de urgenţă privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale.

„De dimineaţă nu m-am simţit foarte bine, aşa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit şi rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19”, a anunţat, miercuri seara, Virgil Popescu.

Ministrul energiei a scris pe Facebook că are o formă uşoară a bolii, este izolat la domiciliu şi ia tratamentul prescris de medici.

„Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri (marţi – n.r.) am avut test negativ”, a mai spus Popescu.

El le-a transmis românilor sănătate, să aibă grijă de ei şi de cei dragi, să păstreze regulile de distanţare socială, să poarte mască şi să se protejeze.

De asemenea, Popescu recomandă în continuarea vaccinarea şi afirmă că este încrezător că în acest fel vom reuşi să scăpăm de acest virus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax