Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanţelor: Amnistia fiscală, proiect în lucru. Vor fi discuţii la nivelul Coaliției și Guvernului

Publicat

t

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, afirmat vineri că un proiect privind amnistia fiscală este „în lucru” și va fi discutat „în următoarele zile, la nivelul Coaliției și Guvernului”.

„Amnistia fiscală e un subiect pe care care îl avem în lucru la Ministerul de Finanțe. E un posibil mecanism pentru a stimula partea de economie românească. Este în lucru un astfel de mecanism. Vom discuta în următoarele zile la nivelul Coaliției și Guvernului pentru a vedea dacă o astfel de măsură poate fi aplicată”, a declarat, vineri, Eugen Teodorovici, citat de Hotnews.

Joi, ministrul Finanțelor a spus că ideea unei amnistii fiscale este „foarte bună” și poate fi luată „în calcul” de ministerul pe care îl conduce.

„Ideea aceasta strecurată în discursul domului președinte, de posibila amnistie, chiar îi multumesc, este o idee foarte bună pe care să o luăm în calcul. Ca subiect, nu față de domnul președinte (Klaus Iohannis – n.r.), vă dați seama, dar un astfel de procedeu s-a mai aplicat în economie cu efecte foarte bune pentru economie și bugetul de stat”, a argumentat Teodorovici.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax