Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Florin Roman a DEMISIONAT din funcție, după acuzațiile din ultima perioadă. Explicațiile acestuia

Publicat

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman, a anunțat miercuri că și-a depus demisia. 

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.

Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanță. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict.

În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijențe din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Acesta a publicat și o imagine cu diploma de absolvire, diploma de licență și cea de master.

În ultima vreme, Florin Roman a fost acuzat că și-a trecut în CV o carte pe care ulterior nu a mai găsit-o. Mai mult, a fost acuzat și de plagierea disertației de master.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 15.12.2021 at 14:16

    Nenea F. Roman : Dumnezeu [ ” Asa sa imi ajute Dumnezeu !” ], Iti DA, Dar nu-ti baga si-n Traiasta „, Functii De Ministru
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Altul

    miercuri, 15.12.2021 at 15:18

    Mamăăăă, ce de diplome domnule Roman !!! Care mai de care mai groasă și frumos mirositoare. Să vă fie de bine, căci de folos nu prea v-au fost. Oricum trompeta nu v-o ia nimeni și cu ea o să vă scoateți paguba, căci e mare cerere la echipa de dăulitori penelee. Din păcate, ce să-i faci acum aveți ghinion, și nici în venitorele previzibil nu veți face mare brânză, însă dați înainte cu gura că ceva gură cască se găsesc. La ăstia să le atârnați diplomele obținute ca să se crucească și ei de ce specialist a pierdut țărșoara.

  3. alibaba

    miercuri, 15.12.2021 at 15:43

    Si citi or mai fi ca aceasta trompeta?

  4. marius

    miercuri, 15.12.2021 at 16:30

    Ma-ntreb și eu asa ca să nu uit ca sunt cetatean: de ce când cad frunzele unui copac, cu copac cu tot, nu ai voie ca să comentezi momentul căderii și decăderii unui ciot pe post de Goliat? O fi vorba despre corectitudine politica sau pur și simplu n-o fi nicio vorba, ci doar o realitate care nu ne permite ca să stam pe trunchiul gol al goliciunii și parvenitismului?

  5. kretz

    miercuri, 15.12.2021 at 22:06

    ura! deci avem noroc si se reintoarce la alba. aici nu ne împiedicăm de plagiate, impostură, falsuri, ”studii” facute pe la ”universitati” de apartament. cu acelasi cv aici era in fruntea consilului judetean unde sper ca va reveni. iar penibilul mai are si tupeu maxim – hotul prins sustine că l-a dat jos mafia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax