Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul interimar al Afacerilor Interne: „Este nevoie de sporirea numărului de angajați în MAI”

fifor

Publicat

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune că a cerut o analiză privind deficitul de încadrare în minister, susținând că în MAI este nevoie de sporirea numărului de angajați în MAI. De altfel, una dintre constatările MAI din raportul privind cazul Caracal este că operatorul Poliției Olt de la dispeceratul 112 îşi desfăşoară activitatea singur pe o tură de 24 ore, „ceea ce îi poate reduce capacitatea de a gestiona eficient diferitele situaţii de risc, indicate de potenţiale victime”.

Fifor a declarat joi că a cerut o analiză privind deficitul de încadrare în cazul lucrătorilor din MAI, subliniind că este nevoie de sporirea numărului de angajați.

„Vrem să vedem care este deficitul de încadrare. Am cerut, de asemenea, pe înzestrare, pentru că sunt lucruri pe care trebuie să le analizez şi sper că pe biroul meu sunt deja aceste date, astfel încât să pot să fac această analiză. Dar cu siguranţă este nevoie de sporirea numărului de lucrători ai Ministerului de interne. Cu siguranţă facem aceste discuţii şi cu şefii de arme, dar facem aceste discuţii şi cu sindicatele. Le-am promis celor din sindicate, la întâlnirea de ieri, că ne vom vedea şi săptămâna viitoare, pentru că trebuie să analizăm toate aceste lucruri. Şi, dacă am spus că intrăm într-o logică a normalităţii şi a reaşezării acestui minister, asta o să facem”, a susținut ministrul interimar al Afacerilor Interne.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 01.08.2019 at 22:45

    Nu numarul de politsti e baiu, ci faptul ca nu-si cunosc procedurile de serviciu, trandaveala si dezinteresul fata de om.
    Cine-i prost e tot prost, indiferent unde-l pui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate