Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Lucian Bode, NEGATIV la testul pentru coronavirus. Liderii județului Alba și angajații vizitați pot răsufla ușurați

Publicat

Liderii celor mai importante instituții din Alba, subordonații lor dar și angajații unei firme mari din Sebeș, pot respira ușurați. Testul pentru ministrul Transporturilor, Lucian Bode, este NEGATIV. 

Vestea bună a fost făcută publică chiar de el, pe facebook. Postarea lui Lucian Bode:

  • ”În urma veștilor legate de colegul nostru din PNL infectat cu COVID-19, am respectat procedurile sanitare, legate de testare și izolare. Rezultatul testului este NEGATIV ! În contextul critic în care ne aflăm, vă asigur că vom găsi toate mijloacele necesare pentru a ne desfășura munca în mod profesionist. Mai mult ca niciodată, este important să respectăm procedurile sanitare recomandate, astfel încât să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jur!”

Vizita acestuia la șantierul autostrăzii și la STC Sebeș s-a desfășurat vineri, exact în momentul în care premierul desemnat Ludovic Orban anunța că tot Biroul Permanent al PNL, dar și membrii Guvernului se vor autoizola după ce au intrat în contact cu un senator liberal de Constanța, diagnosticat pozitiv.

Vestea a generat imediat îngrijorare în județ. Anterior deplasării pe șantier, Bode a vizitat fabrica STC din Sebeș. Și acolo, îngrijorarea a fost maximă.

Citește și Coronavirus: Situația din Alba și județele învecinate. Cazuri confirmate, în carantină sau plasate în izolare la domiciliu

Primarul din Sebeș, Dorin Nistor, care a călătorit cu ministrul în mașină, a anunțat imediat că se autoizolează. La fel au făcut și prefectul de Alba, Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel dar și viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

La finalul vizitei pe lotul I, potrivit declaraţiei făcute jurnaliştilor, ministrul Transporturilor nu ştia că urma să intre în autoizolare şi a spus că îşi va continua vizita şi pe lotul II.

Pe traseu însă, acesta a decis să nu mai ducă vizita în Alba la capăt, nu înainte însă de a face o nouă declaraţie jurnaliştilor prezenţi, legată de scopul prezenţei sale pe şantier.

Bode a menţionat că nu ar fi avut contact direct cu senatorul de Constanţa, care a fost prezent, la fel ca el, luni, la Biroul Politic Naţional.

  • „Eu l-am văzut în sală, nu am intrat în contact cu dânsul, dar, probabil, că nu a intrat pe geam, a intrat pe uşa pe care am intrat şi eu, aşa că, sigur, imediat ce plec de aici, intru în proceduri, realizez testarea şi mă conformez regulilor statului român”, a declarat ministrul Lucian Bode.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax