Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Mediului a anunţat că se emite cod galben de fenomene periculoase: vânt, ninsoare viscolită

Publicat

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a făcut o informare în Guvern privind evoluţia fenomenelor meteorologice.

Astfel, ministrul Borbely a anunţat că, potrivit informaţiilor ANM, se va menţine şi joi codul portocaliu pentru ger şi se va emite cod galben pentru fenomene meteorologice periculoase (vânt, ninsoare viscolită). Avertizarea va fi valabilă, cel mai probabil, începând de vineri la prânz. În cazul în care joi se vor înregistra precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă, va fi emisă atenţionare de polei.

În acest context, Executivul a decis miercuri suplimentarea cu un milion de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului bugetul Ministerului de Interne pentru asigurarea combustibilului necesar intervenţiilor în perioada următoare pentru  structurile din subordine precum Jandarmerie, IGSU, Poliţie, Poliţia de frontieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax