Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Mediului, despre scăderea voucherelor Rabla Plus: O subvenție mai mică înseamnă că vom putea finanța mai multe mașini

Publicat

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a susținut miercuri că odată cu scăderea subvenției acordate prin programul Rabla Plus vor putea fi finanțate, cu același buget, mai multe mașini. 

Mircea Fechet a fost întrebat miercuri, la Eforie, dacă a scăzut interesul românilor pentru maşini electrice, având în vedere că a fost micşorată valoarea voucherelor Rabla Plus.

„Cred că va trebui să vedem câte maşini vom finanţa, pentru că o subvenţie mai mică înseamnă că vom putea, cu acelaşi buget, să finanţăm mai multe maşini. Ori interesul românilor va fi determinat de execuţia bugetară. La sfârşitul anului putem să tragem şi această concluzie”, a precizat Mircea Fechet, citat de Agerpres.

Potrivit ministrului, cei 5.000 de euro alocaţi pentru o maşină care ajunge să coste 25.000 de euro nu sunt bani puțini.

„Eu sunt foarte optimist. Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţin.

Pentru o maşină electrică, care astăzi costă şi 25.000 de euro, poate şi chiar mai jos poate fi cumpărată de acest preţ, eu cred că 5.000 de euro pe care statul român ţi-i pune la dispoziţie, sunt bineveniţi.

Mă bazez în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul”, a mai declarat  ministrul Mediului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    miercuri, 21.02.2024 at 22:40

    la renumeratia dvs, un fleac, pentru pensionari si salariati cu 2000 de lei net, tot un fleac, romania lucrului prost făcut, vivat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax