Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Mediului vrea să înființeze un serviciu de urgenţă pentru protejarea împotriva animalelor sălbatice. Va putea fi apelat prin sistemul 112

Publicat

lupi animale salbatice haita După ce a anunţat că retrage controversatul ordin de ministru, care permitea împuşcarea a aproape 1.700 de animale, Cristiana Paşca Palmer anunţă că Ministerul Mediului vrea să înfiinţeze un Serviciu de Urgenţă pentru Animalele Sălbatice (SUAS). Acesta ar urma să funcţioneze în colaborare cu Ministerul de Interne.

SUAS va fi conceput ca un serviciu de intervenţie rapidă pentru toate cazurile în care omul sau bunurile acestuia sunt ameninţate de urs sau lup sau alte carnivore.

Serviciul va putea fi apelat de oricine se află sub ameninţarea uneia dintre specii sau ale cărei bunuri riscă să fie distruse de aceasta.

Vom folosi dispeceratul 112 pentru a activa echipele de intervenţie, iar acestea vor interveni fie cu tranchilizante, arma urmând să fie ultima opţiune”, a declarat Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax