Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, într-o vizită neaşteptată la instituţiile subordonate din judeţ

Publicat

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a venit într-o vizită inopinată la instituţiile subordonate din Alba, marţi, prima oprire fiind la Casa Judeţeană de Pensii. Directorul Nicolae Nartea a precizat că se aştepta în perioada aceasta la o vizită din partea ministrului, acesta anunţând într-o şedinţă recentă că va efectua vizite neprogramate în teritoriu.

Botiş a stat câteva minute la ghişee, pentru a observa cum se desfăşoară activitatea cu publicul, după care a stat de vorbă cu directorul Casei de Pensii.

“Ne-a recomandat să fim pregătiţi să suplimentăm, dacă va fi cazul, numărul ghişeelor, pentru a evita supraaglomerarea, ceea ce nu a fost cazul astăzi, dar a fost o recomandare generală, modul de desfăşurare a relaţiei cu publicul fiind principalul motiv al vizitei. Nu au existat critici din partea dânsului”, a precizat Nicolae Nartea.

După vizita la Casa de Pensii, ministrul Botiş a mers la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, unde a adresat aceleaşi recomandări directorului Corneliu Engi. Şi aici a fost linişte la ghişee, marţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax