Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Legea salarizării bugetarilor, finalizată la începutul lunii decembrie. Creștere medie de 29% până în 2021

Publicat

palatul victoria guvern Guvernul va termina proiectul legii salarizării bugetarilor și o va trimite în Parlament la începutul lunii decembrie, a anunțat ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru. Salariul mediu brut va ajunge la 4.000 de lei până în 2021, iar creșterea medie a salariilor va fi de 29% (14 miliarde lei în medie), a mai spus Pîslaru.

El a mai spus că cele mai mari creșteri, de până 60-70%, se vor înregistra la bugetarii cu salarii mici, și a dat ca exemple salariații din asistența socială și din administrația publică locală.

Proiectul de lege urmează să fie discutat și votat de următorul Parlament.

Pîslaru a anunțat, la Antena 3, că în acest moment există 1.217.000 angajați în administrația publică, iar în total în România există 5.600.000 de salariați.

Reamintim că Guvernul Cioloș a fost criticat dur de PSD pentru că nu a reușit să promoveze un proiect de lege a salarizării unice a bugetarilor.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax