Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Majorarea salariilor cu 18 la sută pentru salariații din justiție nu este oportună bugetar

Publicat

just

JUSTITIE - TRIBUNAL Majorarea salariilor cu 18 la sută solicitată pentru salariați din justiție nu este considerată oportună din punct de vedere bugetar, a transmis vineri ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, după o întâlnire cu reprezentanții sistemului judiciar.

„În privința ridicării tuturor salariilor cu 18 la sută pentru cei 99 la sută dintre oamenii justiției care nu au acest lucru – datorită impactului bugetar pe care această masură îl are, nu este considerată oportună bugetar și pe responsabilitate fiscală bugetară pentru Guvern”, a precizat Dragos Pîslaru, citat de Agerpres.

Ministrul Muncii a adăugat că a cerut „înțelegere” celor din justiție pe acest subiect.

„Acest Guvern nu are cum să pună la îndeplinire un astfel de lucru și, evident, le-am cerut înțelegere colegilor din justiție pe acest lucru. (…) Le-am cerut intelegere, intelepciune pentru a nu continua acest conflict. (…) Nu am avut 30 de lei, 50 de lei sa dam pentru anumite categorii care au salariile sub 1.400 de lei si nu putem, in acest moment, sa gasim resursele pentru a face niste corectii care sunt mult mai insemnate, pe care le-ar presupune acest 18% pentru 99% din sistemul judiciar”, a declarat Pîslaru.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax