Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Ordonanţa pentru creşterea salariilor demnitarilor s-ar putea aplica de la 1 august. Legea salarizării, abia de la sfârşitul anului

Publicat

rovana plumb Având în vedere că impactul bugetar generat de ordonanța privind indemnizațiile înalților demnitari este unul mic, 600 de mii de lei, este posibil ca aplicarea actului normativ să înceapă de la 1 august. Precizările au fost făcute joi, de ministrul Muncii, Rovana Plumb.

„Ordonanța este în vigoare, aplicarea ei începe de la 1 august. Săptămâna viitoare vom avea rectificare bugetară și vom decide atunci dacă va începe aplicarea ei de la 1 august. Având în vedere că impactul bugetar este foarte mic, sub 600 de mii de lei, este posibil să înceapă și această aplicare a ordonanței. Mai ales că acest prim pas de creșteri salariale este legat de continuarea implementării, după adoptarea legii salarizării”, a afirmat Plumb, la sediul central al PSD, întrebată ce se va întâmpla cu acest act normativ.

Ea a explicat că este vorba despre o parte componentă a legii salarizării. „Deci este parte componentă a legii salarizării. Noi o vom finaliza până la sfârșitul lunii august astfel încât în septembrie să poată să intre în dezbatere în Parlament. După cum știți, este gata, s-a discutat cu federațiile sindicale, așteptăm amendamentele lor, observațiile lor, după care o vom finaliza. Încercăm să o bugetăm, așa cum am discutat, de la 1 decembrie 2015„, a spus ministrul Muncii.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax