Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Salariile şi pensiile ar putea creşte din 2014 dacă va exista creştere economică

Publicat

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, susţine că din 2014 salariile ar putea creşte doar dacă va exista creştere economică şi se va acoperi inflaţia. De asemenea, pensiile s-ar putea majora în funcţie de nivelul salariilor.

„Este posibil, în măsura creşterii economice pe care o preconizăm pe anul aceasta şi a măririi încasărilor la buget, este posibil, ca anul trecut, să aibă loc o creştere de salariu, dar care să acoperere eventual inflaţia, nu cred că e vorba de o creştere foarte mare de salarii”, a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, la Antena 3.

De asemenea, s-a referit şi la posibila creştere a pensiilor, care va depinde de majorarea salariilor şi nivelul ratei inflaţiei.

Reamintim că ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat recent că în bugetul de anul viitor se va include o indexare de 4% a pensiilor şi indexarea fondului total de salarii. O decizie privind varianta de creştere a salariilor va fi luată la începutul lunii octombrie.

Sursa: Antena 3

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax