Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Toate pensiile românilor vor trebui recalculate, deoarece s-au făcut greșeli

Publicat

casa pensii

Pensiile românilor vor trebui recalculate din cauza unor greșeli comise în stabilirea inițială a cuantumului acestora. Acesta este anunțul ministrului Muncii, care a declarat că recalculările vor viza și pensiile militarilor.

„Marţi chiar mergem în Parlament, la comisia de Muncă, să discutăm pe aceste probleme, dar în legătură cu pensiile militarilor la Ministerul Apărării și la celelalte structuri se lucrează la revenirea la o lege care să îi privească direct. Este foarte foarte greu acum să spui… celor care au 9 mii de lei pensia, să le scazi, iar celor care printr-o nedreptate s-a scăzut pensia, să le adaugi. E foarte greu de îndreptat, pentru că trebuie făcută o altă recalculare, toate pensiile trebuie recalculate pentru că nu au fost multe dintre ele corect făcute”, a declarat Mariana Câmpeanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax