Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul propus al Mediului: ”Îi vreau cu cătuşe la mâini pe toţi cei care taie și transportă ilegal, sau fură din păduri”

Publicat

lemn

Ministrul propus al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a transmis miercuri un mesaj foarte dur pentru cei care taie, transportă și prelucrează ilegal lemnul din pădurile românești. ”Îi vreau cu cătușe la mâini”, a spus textual ministrul. 

„Mesajul public pe care îl am pentru toţi cetăţenii României, pentru autorităţile statului care sper să conlucreze cu cele ale Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, este că eu ca ministru îi vreau cu cătuşe la mâini pe toţi cei care taie ilegal, transportă ilegal sau fură din pădurile României. Nu ne mai permitem ca ţară să avem astfel de practici care, evident, ne duc spre lumea a treia, în care ne defrişăm, ne tăiem ilegal pădurile în scopuri personale sau de grup”, a afirmat acesta.

Acesta a spus că a vizitat recent judeţul Maramureş unde fost defrişată ilegal o pădure care se întindea pe o suprafaţă de 340 de hectare, într-o conlucrare comună cetăţeni – autorităţi locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    joi, 05.03.2020 at 08:19

    Pina cind tranzitul din Sebes nu va fi controlat la singe, DEGEABA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax