Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a demisionat din funcţie

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a anunţat demisia din funcţie, joi, fiind nemulţumit de faptul că ministerul nu a fost consultat privind rectificarea bugetară din 2011. Acesta susţine că primul ministru Emil Boc i-a solicitat să rămână în funcţie, însă acesta a refuzat.

„Mulţumesc colaboratorilor şi personalului din acest minister pentru sprijinul şi tot ceea ce au înţeles că trebuie făcut în sistemul sanitar. Sper foarte mult ca UDMR să reuşească în scurt timp să numească altă persoană în funcţia de ministru al Sănătăţii, pentru a continua activitatea şi a continua proiectele începute”, a declarat Cseke Attila.

Mesajul pe care acesta doreşte să-l facă public prin gestul său este că ministrul Sănătăţii trebuie consultat în ceea ce priveşte rectificarea bugetară sau orice probleme ce priveşte domeniul de resort, subliniind că i-a fost refuzată întâlnirea solicitată cu Ministerul de Finanţe şi CNAS, pentru consultări în acest sens.

Reamintim că Ministerul Sănătății urmează să primească prin rectificare bugetară 349,5 milioane de lei, pentru completarea bugetului de asigurări sociale de sănătate şi 1,7 miliarde lei credite de angajament pentru continuarea eliberării medicamentelor compensate şi gratuite şi din programele de sănătate.

Printre proiectele pe care Cseke Attila le-a susţinut în domeniu se află suplimentarea bugetului unor spitale, aplicarea pachetului de bază pentru servicii medicale şi sistemul suplimentare de asigurări private, dar şi informatizarea sistemului sanitar.

Cseke Attila a precizat că decizia sa de a demisiona din funcţie nu este de ordin politic.

Sursa foto: guv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unguri

    joi, 04.08.2011 at 17:39

    prea multi unguri . bravo ba . nu avem nevoie de tine .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax