Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Sănătății: Din toamnă se vor putea deschide centre de vaccinare anti-COVID și în unități medicale

Publicat

Din toamnă, în cazul în care va exista interes, se vor putea deschide centre de vaccinare anti-COVID-19 şi în unităţi medicale, a declarat joi ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Sunt convins că în această toamnă, mai ales dacă va veni vaccinul cu noua formulă şi va exista interes pentru vaccinare, acest inconvenient va fi depăşit, noi ne organizăm ca să putem să facem vaccinare şi în alte instituţii medicale cu excepţia medicilor de familie. O să promovăm acte normative în acest sens încât toate unităţile medicale să poată să organizeze centre de vaccinare şi împotriva COVID ca să nu existe ştiu eu limitarea accesului oamenilor la vaccinare să trebuiască să meargă la 50 de km să se vaccineze să se poată vaccina mult mai aproape de domiciliu”, a explicat Rafila, citat de Agerpres.

„Suntem medici, avem pacienţi pe listă şi măcar pacienţii de pe listă ar trebuie să îi vaccinăm dacă ei doresc. Aşa cred eu. (…)

Ca să putem să controlăm această campanie de vaccinare, nu în sensul controlului, ci în sensul oferirii accesului la vaccinare pentru pacienţi vom deschide centre de vaccinare în unităţi medicale. Dar vă aduc aminte că şi cabinetul medicului de familie este totuşi o unitate medicală”, a mai susţinut ministrul Sănătăţii, într-o conferinţă de presă.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax