Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ministrul Sănătății: După 15 mai, se va putea ieși din localitate cu declarație verbală

Publicat

După 15 mai, se va putea ieși din localitate din motive întemeiate și se va face prin declarație verbală, a precizat luni ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„Se poate ieși din localitate doar din motive bine întemeiate: mergem să îngrijim pe cineva, un copil, o persoană bolnavă, mergem la o proprietate pe care o avem în altă parte, mergem la munca câmpului – sunt lucruri care sunt motive întemeiate. Le veți vedea în următoarea perioadă”, a spus Nelu Tătaru.

„Declarația de ieșire din localitate deocamdată ne-am gândit să fie verbală. Putem dovedi cu ceva, cu un act de proprietate sau ceva”, a precizat ministrul sănătății.

Întrebat dacă este suficientă această declarație verbală și ce se întâmplă dacă cineva, de exemplu, minte, Nelu Tătaru a spus că „trebuie să facem dovada acelui motiv bine întemeiat. Putem da o adresă unde mergem și atunci se poate verifica”, a adăugat ministrul.

Nelu Tătaru a spus că pentru „evenimente restrânse în familie” sau pentru efectuarea de munci agricole în afara localității se va putea ieși din localitate, însă cel care o face trebuie să dovedească unde se duce, prin furnizarea adresei respective, prin prezentarea unui act de proprietate etc.

„Vom avea o relaxare pe care o vom evalua la 14 zile. Dacă în aceste două săptămâni vom avea o evoluție conformă cu așteptările noastre, atunci ne așteptăm ca în următoarea perioadă să putem relaxa și alte măsuri”, a mai spus Nelu Tătaru.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    marți, 12.05.2020 at 04:48

    O alta prostie a unora care nu pricep inutilitatea hartiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax