Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății: România poate trata în acest moment 23 de mari arși. Statul nu a tras concluzii după Cazul ”Colectiv”

Publicat

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat la Digi24 că ”România poate trata în acest moment 23 de mari arși” și că în aceste condiții, în cazul unei tragedii similare cu cea de la ”Colectiv”, ar trebui să apeleze imediat la alte țări. Ea a recunoscut că o tragedie similară s-ar putea întâmpla în același fel. 

Declarațiile au fost făcute în condițiile în care ziarul Libertatea a publicat joi imagini tulburătoare de acum 4 ani, ținute până acum la secret.

Vezi și: VIDEO: Filmul secret al intervenției de la Colectiv, realizat de ISU, ținut ascuns timp de 4 ani. Ce surprind imaginile

În această înregistrare se vede haosul care a domnit în primele minute ale intervenției de la incendiul din seara zilei de 30 octombrie 2015.

Ele nu au ajuns la procurorii care au anchetat cazul Colectiv, deoarece au fost ascunse de superiorii subofițerului de la ISU.

Comentatorii postului au subliniat că imaginile cu salvatorii în degringoladă sunt suprinse pe timp de pace… ”Imaginați-vă ce s-ar întâmpla în cazul unui cutremur, Doamne ferește”. 

Autoritățile au inaugurat recetn o secție de mari arși la Iași, dar aceasta nu este funcțională din cauza unor disfuncționalități. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 24.10.2019 at 14:24

    Nu te mai vaita fata draga, ca voi sunteti cei care demonstrati o impotenta crasa in tot ce tine de sanatatea omului. Mai bine taceai, ca Veorica s-ar putea sa te schimbe dupa aceste declaratii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax