Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Sănătății: Spitalele din județul Alba vor primi finanțare DOAR pentru achiziţia de aparatură medicală

Publicat

Ministerul Sănătății promite spitalelor din Alba finanțate dar doar pentru achiziţia de aparatură medicală. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a avut sâmbătă la Alba Iulia o întâlnire cu managerii spitalelor din județ și spune că în Alba există spitale de perspectivă. Ministrul Sănătății a declarat că a finanţat anul acesta Spitalul Orăşenesc Câmpeni cu suma de 212.000 lei, pentru achiziţia unui aparat ultrasonografie.

„Am avut o întânlire la Prefectură cu managerii de spitale. Pot să vă spun că sunteți norocoși. Spitalul din Alba Iulia este un spital care va progresa foarte mult, din punctul meu de vedere, spitalele din județ la fel, sunt de mare perspectivă și am discutat despre posibile finanţări, nu posibile, despre certe finanţări pe care ministerul le va face pentru achiziţia doar de aparatură medicală, în afara echipamentelor pe care de exemplu Spitalul Județen Alba l-a primit de la Minsterul Sănătății prin Banca Mondială”, a spus Sorina Pintea, întrebată despre ce anume a vorbit, sâmbătă, la Instituţia Prefectului Alba, cu managerii spitalelor din judeţ. a precizat ministrul Sănătăţii.

Ministerul a finanţat anul acesta Spitalul Orăşenesc Cîmpeni cu suma de 212.000 lei, pentru achiziţia unui aparat ultrasonografie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax