Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Transporturilor anunţă comasări de instituţii din subordine. Precizările făcute de Sorin Grindeanu

Publicat

Ministrul Transporturilor anunţă comasări de instituţii din subordine. Sorin Grindeanu a anunțat luni că se lucrează la un plan de reducere a numărului instituţiilor din subordinea Ministerului Transporturilor.

„În acest moment e în lucru o reorganizare, sunt 53 de instituţii (…) aflate în coordonarea Ministerului Transportului. Eu am format o echipă (…), astfel încât să reducem din acest număr de instituţii (…) şi vom fi capabili, în perioada imediat următoare, să prezentăm prim-ministrului această reducere pe care o facem”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu, luni dimineața, la Curtea de Argeş, citat de Agerpres.ro.

Potrivit lui Sorin Grindeanu, spitalele care se află în subordinea sau în coordonarea Ministerului Transportului ar trebui să ajungă la Ministerul Sănătăţii, la universităţile de medicină sau la autorităţile locale.

„Ministerul Transporturilor nu e Ministerul Sănătăţii. Noi (…) aceste spitale le vom da ori către autorităţi locale ori către Ministerul Sănătăţii”, a mai declarat ministrul.

Pe de altă parte, în opinia sa, jumătate dintre instituţiile din subordine ar trebui comasate.

„Un alt exemplu de comasări este cel legat de instituţii care, chiar dacă se află pe domenii diferite, de control, de exemplu, sau de certificări (…), sunt instituţii diferite. Nu, eu consider că trebuie să fie una singură”, a explicat Grindeanu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacşu şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, au efectuat luni o vizită pe şantierul autostrăzii Sibiu-Piteşti, Secţiunea 4 dintre Tigveni şi Curtea de Argeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax