Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Transporturilor: Ar putea fi necesară o expertiză pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. „S-au făcut inaugurări să dea bine”

Publicat

Autoritățile ar putea face o expertiză pe traseul autostrăzii A10 Sebeș-Turda, având în vedere numeroasele probleme semnalate de la deschidere acesteia, a spus miercuri ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, aflat într-o vizită la Cluj.

„E vorba despre acele lucrări care au fost recepționate. Știți, avem o boală sau a fost o boală pe zona asta, indiferent de cine a fost ministru sau prim ministru: trebuie să inaugurăm electoral. Și atunci trebuie să facem electoral diverse lucrări care, unele dintre ele, în final parcă nu au standardele de calitate. Ceea ce pot să vă asigur este că aceste lucrări sunt în garanție, că aceste remedieri se fac pe banii companiilor, că nu avem ezitări la a aplica aceste lucruri, există un grafic pe care sper să îl respecte.

Nu e primul caz pe A10, ceea ce ne duce cu gândul că o expertiză pe tot traseul respectiv s-ar putea să fie necesară.

Repet, s-au făcut în anii trecuți unele din inaugurări să dea bine înainte de alegeri”, a spus miercuri ministrul Sorin Grindeanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax