Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Transporturilor despre fisura de 15 metri apărută pe lotul 3 Lugoj-Deva: Constructorul este mai mult decât vinovat

Publicat


Prezent în județul Alba, Ministrul Transportului, Răzvan Cuc, susține că vinovat direct pentru fisura de 15 metri lungime apărută pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, la km 57+100, este chiar constructorul care a lucrat în zona respectivă.

De asemenea, Cuc nu este sigur când lotul de autostrada ar putea fi deschis. Acesta susține că dacă se va observa că fisura nu avansează înspre lotul 4, circulația pe lotul 3, ar putea fi deschisă.

”Am văzut că practic ar începe un șantaj, o presiune a firmei constructoare, vis-a-vis de minister și de CNAIR, am văzut că deja au început să zică în presă, așa cum au făcut-o și în urmă cu două săptămâni, când acuzau ministrul că face un șantaj la această firmă, ați văzut și dumneavoastră exact de ce s-a cerut prelungirea garanției.

CITEȘTE ȘI: Fisură de 15 metri lungime, pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Șoseaua rapidă nu se va deschide în septembrie

Nici nu s-a pus în trafic această autostradă și deja au apărut fisuri la nivelul autostrăzii. Este inadmisibil și nu voi permite cuiva să vină în România și să își bată joc.(…)

Dovezile sunt clare, acea autostradă are probleme grave când vine vorba de calitatea lucrărilor așa cum s-au făcut. Exact la kilmometrul 57, unde a fost acea cedare de terasament, în 2016, acolo a apărut și fisurile acum.

(…) Să investească banii în lucrări de calitate și nu în lucrări care au conotații să inducă în eroare publicul din România. Imaginile sunt clare. 

Ei (n.r. constructorii) au spus că lucrările sunt de calitate, noi am testat și am vazut că nu sunt de calitate.(…)

Lotul de autostrada va fi deschis dacă expertiza dă soluția că putem da în trafic, fiind că acea fisură a apărut, exact în paralel cu descărcarea Holdea.

Dăcă putem da în trafic fără ca fisura să se extindă înspre lotul 4, atunci vom da în trafic. În funcție de direcția fisurii, stabilim și când dăm drumu la trafic.  Repet, constructorul este mai mult decât vinovat” a declarat Răzvan Cuc.

De asemenea, Cuc a mai spus că săptămâna viitoare, altături de presă va ”lua autostrada pas cu pas” și va arata toate lucrările care s-au făcut pe lotul respectiv.

 


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Băi de nămol, în Parcul Natural Apuseni. O turmă de mistreți, surprinsă „la scăldătoare”

Publicat

O turmă de mistreți, între care se aflau mai mulți pui, a fost surprinsă „la scăldătoare”, într-o baltă aflată într-o poiană din Parcul Natural Apuseni.  Imaginile au fost captate cu ajutorul camerelor cu senzori de mişcare, folosite de specialiştii Romsilva pentru monitorizarea faunei. Puii de mistreţ trăiesc cu femelele în cârduri, acestea fiind conduse de […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Titluri de proprietate pe 35 ha de pădure în Lopadea, ale moştenitorilor baronului Bannfy, anulate de Tribunalul Alba

Publicat

padure

Tribunalul Alba a anulat definitiv trei acte de retrocedare a unor păduri în Lopadea pe numele unor moștenitoare ale baronului Banffy Daniel, condamnat în 1952 pentru instigare la crime împotriva umanităţii. Prefectura Alba a cerut în aceste cazuri constatarea nulităţii absolute a actelor de reconstituire a dreptului de proprietate. În total, este vorba despre aproape […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în Alba Iulia. Un bărbat a ajuns la spital după o coliziune față-spate între două mașini

Publicat

Un accident s-a produs vineri dimineață pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia între două autoturisme, la semafor de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Două autoturisme marca Volkswagen s-au ciocnit față spate. Mașina de culoare neagră, s-a izbit de cea de culoare albă, iar șoferul mașinii lovite a suferit o contuzie, fiind transportat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Majorarea, confirmată de ministrul Muncii

Publicat

bani lei monede

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat majorarea pensiilor de la 1 septembrie. Potrivit acesteia, pensiile vor crește cu 40%, iar banii aferenți sunt alocați în buget. „Așa este legea. (…) Îmi pare rău, trebuie să o spun: PSD întreține această frică, PSD întreține întrebările încontinuu pe acest subiect. Dimpotrivă, banii sunt în buget. (…) Cresc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate