Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Transporturilor: În 2021 se va deschide tronsonul de autostradă Alba Iulia – Aiud. Promisiune fermă de la Aktor

Publicat

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vizitat vineri, 18 iunie, lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, unde lucrează compania Aktor. Alături de Drulă a fost Dan Barna. 

Drulă a declarat că în 2021 se va deschide tronsonul de 29 de kilometri dintre Alba Iulia și Aiud. 

” Împreună cu Dan Barna, astăzi am fost și pe autostrada Sebeș-Turda – lotul 2, unde m-am asigurat că anul acesta, așa cum am anunțat, vom deschide tronsonul de 29 de km dintre Alba Iulia și Aiud.

Am obținut promisiunea fermă a constructorului că în toamnă lotul va fi gata și că pe întreaga A10 se va putea circula în acest an.

În plus, antreprenorul a finalizat soluția tehnică de remediere a alunecării de teren care a creat probleme la km 19 și s-a apucat de implementarea ei. Pe tronson se aștern zilnic circa 2.000 de tone de asfalt.

Așadar, sper să încheiem odată acest proiect mult întârziat, demarat în 2014 și care ar fi trebuit să fie gata în 2016 (!) și să putem circula în sfârșit pe autostrada care face legătura între două coridoare principale, A1 Sibiu-Deva-Timișoara-Arad și A3 Mureș-Cluj-Oradea.

Încă un anunț: nodul de la Sebeș – pe care tocmai l-am vizitat și care face legătura între A10, DN1 și A1 – va fi gata în iulie, conform promisiunii constructorului.
Aici va fi o finalizare a nodului în două etape. În prima fază, pe 15 iulie, vor fi terminate bretelele dinspre Deva, iar la final de iulie cele dinspre Sibiu”, a declarat Drulă pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. DUCU

    vineri, 18.06.2021 at 22:21

    in 2021 este si 31 dec .parca ziceau ca in vara asta ,cine mai crede fiecare vine cu promisiuni ,daca nu aduc alte firme si muncitori adevarat si la anul lucreazamincinosiide greci

  2. pilu

    sâmbătă, 19.06.2021 at 13:41

    Daca a fost si Barna acolo, precis se intampla acest lucru ! Cred ca mai trebuia ceva balast la lucrare si d’aia l-a luat si pe Barna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax