Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minivacanţa de 1 MAI: Mai mulţi români aleg destinaţii peste hotare, comparativ cu anul trecut. Cele mai căutate locaţii

Publicat

zi libera vacanta natura În minivacanţa de 1 Mai, peste 10.000 de români au ales destinaţii în străinătate, cu 10% mai mult decât anul trecut. Cele mai căutate locaţii sunt stațiunile de pe litoral și citybreak-urile, potrivit unui studiu.

Deși marea majoritate a turiștilor aleg Bulgaria sau vacanțele sub 100 euro, se remarcă, în ultimii ani, o nouă categorie de turiști care caută să îmbine city break-urile cu litoralul la un preț mult mai mic decât în plin sezon.

Având în vedere că vacanţa de 1 mai se planifică de cele mai multe ori cu câteva săptămâni înainte, și ofertele agenţiilor, la preţ redus, sunt pe măsură.

Locaţiile preferate de români sunt Roma, Lisabona și Cipru, care costă aproximativ 500 de euro de persoană.

Un circuit de cinci zile în Roma, transport cu avionul, transfer și cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, ajunge la 389 euro, fără taxe de aeroport incluse, însă prețul pachetului este cu aproximativ 25% mai mic decât în plin sezon.

Românii au cumpărat deja pentru vacanțe de 1 mai circuite și în Amsterdam, Helsinki și Sankt Petersburg.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax