Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minivacanța de 1 Mai: Pensiunile din Alba au ieșit cu pachete promoționale pentru atragerea turiștilor. Aproape toate locurile sunt rezervate

Publicat

Minivacanța de 1 mai este un nou prilej pentru proprietarii de hoteluri și pensiuni din zonele turistice din Alba să se întreacă în oferte pentru a atrage cei mai mulți clienți în spațiile de cazare pe care le administrează. Spre deosebire de alți ani, când hotelierii nu se gândeau la metode speciale pentru a-și atrage turiștii, se pare că mai nou aceștia acordă din ce în ce mai multe facilități, mai ales la ocazii speciale. Majoritatea pensiunilor din Apuseni, dar și de pe Valea Sebeșului, zona Râmeț sau Șureanu, au pregătit pachete promoționale pentru sejururi în perioada 30 aprilie – 5 mai.

Reduceri de prețuri, gratuitate pentru copii, mâncăruri și băuturi tradiționale oferite din partea casei sau plimbări turistice, sunt doar câteva dintre facilitățile de care beneficiază cei care își vor petrece minivacanța de 1 mai la munte în județul Alba, într-o pensiune.

Majoritatea pensiunilor sunt deja rezervate complet, însă pentru cei care încă se gândesc unde să își petreacă zilele libere din mai, au mai rămas câteva opțiuni. Un sejur de 4 nopți și 5 zile variază între 350 lei și 590 de lei de persoană, în funcție de condiții și facilitățile dorite.

De exemplu, la Pensiunea Craiul din Vidra, un sejur de 4 nopți și 5 zile costă 350 lei de persoană în cameră triplă, 390 lei în cameră dublă și 430 lei în cameră matrimonială, cu mic dejun și cină incluse. Din partea casei, clienții primesc în această perioadă câte o plimbare cu căruța la obiectivele turistice din zonă (Cascada Pișoaia, Dealul cu Melci sau Muzeul etnografic Vidra), dar și băuturi tradiționale (țuică și vin).

La Pensiunea Vraja Muntelui din Arieșeni, oferta de 1 Mai cuprinde sejururi de 4 nopți și 5 zile, la prețul de 590 lei de persoană, în regim all inclusive, iar în regim demipensiune, tariful este de 120 lei pe zi de persoană, cu băutură tradițională gratuită. Pentru clienții care se cazează mai multe nopți, se oferă din partea casei o sticlă de vin la una dintre cine, pentru două persoane. Copiii până la 5 ani au gratuitate iar cei între 6 și 14 ani beneficiază de reducere de 50%.

La Vadu Moților, pensiunea Lazea oferă de 1 mai prețul de 60 lei de persoană pe zi fără mâncare sau 130 lei pe zi cu trei mese incluse.

La Pensiunea Maria din Vârtop, un sejur de 3 nopți și 4 zile cu mic dejun și cină costă 550 lei de persoană + încă 50 lei pe noapte pentru un pat suplimentar pentru copii.

Tot pentru un sejur de 3 nopți și 4 zile, la Pensiunea Perla Trascăului din Rimetea, tariful este de 450 lei de persoană în cameră matrimonială sau 800 lei în cameră VIP, în regim demipensiune cu băuturi tradiționale incluse. Pentru copiii până la 6 ani sejurul este gratuit, iar pentru cei între 7 și 14 ani se oferă o reducere de 50%.

Citește și Nu știi unde să-ți petreci MINI-VACANȚA de 1 MAI? Iată cele mai bune oferte din Bulgaria, Turcia, Grecia sau de pe litoralul românesc

Citește și Alba Iulia s-ar bloca dacă ar primi 1.500 de turiști simultan. Capacitate de cazare redusă, zero facilități pentru investitorii în turism

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax