Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minivacanța de Paște: Oferte rezonabile la cazare în județul Alba. Prețuri pentru 3 nopți în Apuseni și în zona Șureanu

Publicat

Mulți dintre români preferă să plece de acasă în mini-vacanța de Paște. Județul Alba oferă o mulțime de potențiale destinații, de la Munții Apuseni, până la Valea Frumoasei și zona Munților Șureanu. 

Prețurile la cazare pentru trei nopți, pentru o familie cu doi copii, sunt rezonabile în zona Munților Apuseni, iar oferta de cazare la Alba Iulia prezintă chiar reduceri semnificative.

În Arieșeni, prețurile pleacă de la 800 de lei pentru toate cele trei nopți și pot ajunge până la 2.500 de lei, însă majoritatea sunt în marja a 1.000 – 1.200 de lei, cele mai multe având un scor mai mare de 9 pe Booking.

O cabană cu 6 dormitoare este disponibilă pe Booking cu 3.000 de lei, iar o altă cabană, de 180 de metri pătrați, cu 5 dormitoare, poate fi închiriată pentru intervalul vineri (14 aprilie) – luni (17 aprilie) cu 6.600 de lei.

La Roșia Montană, o cazare la o cabană cu loc de grătar în curte și priveliște superbă costă doar 570 de lei pentru patru persoane/trei nopți.

O altă unitate de cazare din Roșia Montană, care are și piscină interioară, oferă cazare pentru 14 persoane în perioada menționată, la prețul de 7.000 de lei.

Există, desigur, și unități de cazare care cer prețuri mult mai mari, însă oferta de prețuri rezonabile domină.

Și în zona Șureanu, prețurile sunt asemănătoare. În Poarta Raiului, prețul pentru patru persoane cazate în minivacanța de Paște ajunge la 1.800 de lei.

O cabană întreagă, cu 4 dormitoare, ajunge la aproximativ 4.100 de lei.

URĂRI DE PAŞTE 2023 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

În general, proprietarii din zona Șureanu preferă să închirieze proprietatea completă, arată ofertele de pe Booking.

La Șugag, prețurile penru 3 zile pornesc de la 600 de lei și ajung, pentru o proprietate întreagă la 3-4.000 de lei.

MESAJE HAIOASE DE PAȘTE

La aceste cheltuieli se mai adaugă cele cu masa. Unele dintre unitățile de cazare oferă și posibilitatea de a lua masa acolo, iar în alte situații este nevoie să vă organizați singuri.

Adrian Degan, de la agenția Focus Tour din Alba Iulia, spune că prețurile mai mici sunt generate de o ofertă mai scăzută în această perioadă. Unul dintre motive este acela că oamenii se gândesc de două ori înainte de a face o cheltuială.

Acesta spune însă că a crescut cererea în această perioadă pentru alte două destinații: Bucovina și Egipt.

În Bucovina, un pachet de 3 zile ajunge la 2.800 de lei de persoană, cu demipensiune și masă de Paște. ”Este locul în care se păstrează foarte bine tradițiile, mesele bogate, produsele de calitate. Fiind cerere din toată țara pentru această zonă, își permit să țină prețurile sus” a spus Adrian Degan.

Totodată, acesta a adăugat că au crescut și cererile pentru Egipt, în minivacanța de Paște. Asta pentru că o săptămână all inclusive costă între 1200 și 1500 de euro pentru două persoană, adică aproximativ același preț cu cel pentru 3 nopți în Bucovina sau Maramureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax