Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor cu handicap psihic din Vinţu de Jos, dat dispărut, găsit de Poliţie, după urmele lăsate pe zăpadă

Publicat

zapada

Un minori în vârstă de 17 ani din Vinţu de Jos, care avea handicap psihic,a fost găsit de Poliţie, la trei ore după ce a fost dat dispărut de la domiciliu. În acţiune au fost mobilizaţi 23 de poliţişti, iar oamenii legii l-au găsit într-o casă nelocuită, după urmele lăsate de acesta, pe zăpadă.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 13.30, Postul de Poliţie Vinţu de Jos a fost sesizat de către o femeie din comună cu privire la faptul că, fiul său minor, în vârstă de 17 ani, cu grav handicap psihic, a dispărut de la domiciliu. Mobilizarea poliţiştilor a condus la găsirea operativă a acestuia.

Pentru efectuarea de cercetări şi căutarea minorului dispărut, au fost mobilizaţi 23 de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi a fost solicitat sprijinul polițiștilor din localităţile apropiate şi al celor din cadrul Serviciului Transporturi, iar minorul a fost dat în urmărire.

În urma investigaţiilor efectuate, după circa 3 ore de căutări, minorul a fost depistat în grupul sanitar al unei case nelocuite din comuna Vinţu de Jos.

Indiciul ce i-a condus pe poliţişti la el au fost urmele lăsate de acesta, în zăpadă.

Minorul prezenta o hipotermie uşoară şi a fost preluat de un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, pe perioada cât a fost dispărut, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax