Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor dat în urmărire generală, găsit de un jandarm din Alba Iulia, în afara orelor de program. Adolescentul fugise dintr-un centru de plasament

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Un adolescent de 15 ani, care fusese dat dispărut și era în urmărire generală, după ce a fugit de la un centru de plasament, a fost găsit, joi, de un jandarm, în Alba Iulia, în timp ce mergea la serviciu. Minorul a fost reintegrat în casa de tip familial pe care o părăsise fără acord.

Potrivit IJJ Alba, joi, 4 august, în jurul orei 21.40, în timp ce se deplasa de la domiciliu către serviciu, un subofițer jandarm a observat, pe strada Arnsberg din Alba Iulia, un minor care avea comportament suspect.

A discutat cu el, iar minorul, în vârstă de 15 ani, a recunoscut că părăsise în urmă cu două zile Casa de tip familial ,, Riţa Gărgăriţa” Alba Iulia, unde se afla în plasament.

Jandarmul l-a condus pe minor la sediul IJJ Alba, pentru stabilirea identității, iar un echipaj de jandarmerie l-a preluat și s-au deplasat cu acesta la sediul UPU Alba Iulia, pentru efectuarea unei examinări medicale.

Starea generală a minorului era bună şi nu a fost victima vreunei agresiuni, cât timp a lipsit din centrul de plasament, mai transmit jandarmii.

Astfel, a fost condus la casa de tip familial, unde a fost preluat de reprezentanții centrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax