Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 13 ani din judeţul Bihor cercetat de Poliţie pentru furt de bicicletă în Lopadea Nouă

Publicat

Un minor din judeţul Bihor este cercetat de polițiștii din Alba, pentru furt. La începutul anului, adolescentul de 13 ani ar fi furat o bicicletă dintr-o curte din Lopadea Nouă și a mers cu ea până la Aiud, unde a lăsat-o, în gara CFR.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie, poliţiştii Postului de Poliție Lopadea Nouă l-au identificat pe un minor de 13 ani din Bihor ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în cursul lunii ianuarie.

Din cercetări a rezultat că, în data de 5 ianuarie, pe timp de zi, minorul a pătruns în curtea unei locuințe din Lopadea Nouă, de unde a sustras o bicicletă cu care s-a deplasat în Aiud și a abandonat-o în zona stației CFR Aiud.

Prejudiciu cauzat estimat la suma 250 lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru probarea întregii activități infracționale a minorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax