Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 14 ani călcat pe o trecere de pietoni din Blaj. Un conducător auto din Alba Iulia nu i-a acordat prioritate

Publicat

politie

Un bărbat de 68 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Republicii din Blaj a călcat pe trecerea de pietoni un minor. Băiatul în vârstă de 14 ani era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-l, iar conducătorul auto nu i-a acordat prioritate de trecere.

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 07.50, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea accidentului rutier produs pe b-dul Republicii. C.V., de 68 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Republicii din Blaj nu a acordat prioritate de trecere minorului în vârstă de 14 ani. În urma accidentului minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că, în momentul producerii accidentului, nu era sub influenţa alcoolului. Poliţia continuă cercetările în acest caz.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax