Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 15 ani, cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei maşini, pe drum judeţean, lângă Noşlac

Publicat

la volan

Un minor de 15 ani din judeţul Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei maşini, fără permis, pe DJ 107G, în Alba. Poliţiştii îl cercetează penal şi pe cel care i-a încredinţat maşina, un bărbat din Noşlac.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 9.45, polițiștii Postului de Poliție Noșlac l-au depistat pe un minor de 15 ani, din comuna Luna, județul Cluj, care locuiește fără forme legale în comuna Noșlac, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 G, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Noșlac, cu toate că știa că acesta nu are permis de conducere.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de bărbatul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe ca nu poseda permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax