Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Minor de 15 ani din Alba Iulia, cercetat de polițiști. Este suspect în șase cazuri de furt

Publicat

pol

Un minor de 15 ani din Alba Iulia este cercetat de polițiști, după ce a fost identificat ca fiind principalul suspect de comiterea a şase furturi. Într-o jumătate de an, a reușit să producă un prejudiciu de 5.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, miercuri, pe principalul suspect de comiterea, de pe raza municipiului Alba Iulia, a unui număr de 6 furturi.

Acesta este un minor de 15 ani, din Alba Iulia, care în cursul lunii septembrie 2012 a sustras mai multe bunuri dintr-o casă nelocuită din Alba Iulia, iar, în perioada iulie 2012 – februarie 2013, a sustras cinci biciclete de pe raza municipiului Alba Iulia.

Prejudiciul total cauzat prin faptele sale este în valoare 5.000 de lei, o parte din acesta fiind recuperat.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax