Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 15 ani din Blaj, cercetat pentru furt. A apelat la mila oamenilor şi le-a sustras bunuri din casă

Publicat

furt telefon mobil

Pe motiv că este nevoiaș și are nevoie de ajutor, un minor de 15 ani din Blaj a profitat de neatenția celor care l-au primit în casă și a furat mai multe bunuri, printre care haine și telefoane mobile, în valoare totală de 700 de lei. Bunurile au fost recuperate integral și restituite păgubiților.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat, joi, pe un minor de 15 ani, din Blaj, care este principalul suspect de comiterea a două furturi din locuinţe, comise în perioada 6-9 februarie, de pe raza municipiului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 9 februarie, minorul a pătruns într-o locuinţă lăsată neasigurată şi a sustras un telefon mobil şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte, bunuri în valoare totală de 400 de lei iar în data de 6 februarie, sub pretextul că este nevoiaş şi solicită ajutoare, a pătruns în holul locuinţei unei persoane vârstnice din Blaj, de unde a sustras un telefon mobil şi o geacă, bunuri în valoare totală de 300 de lei.

În timpul cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze integral prejudiciul iar bunurile sustrase au fost restituite păgubiţilor.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax