Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 16 ani, care circula pe moped fără permis, urmărit de Poliţie, pe străzile din Gârbova. S-a ales cu dosar penal

Publicat

moped Un minor în vârstă de 16 ani, car circula pe moped, a fost urmărit şi oprit de poliţie, la Gârbova, după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Este cercetat pentru conducere fără permis.

Miercuri, în jurul orei 14.40, poliţiştii Postului de Poliţie Gârbova, în timp ce acţionau pe raza comunei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui mopedist ce nu purta echipament de protecţie.

Mopedistul nu a respectat semnalul poliţiştilor motiv pentru care s-a trecut la urmărirea lui, iar în cele din urmă a fost oprit, în dreptul imobilului cu numărul 434 din Gârbova.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta este un minor, în vârstă de 16 ani, din comună şi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax