Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 16 ani din Alba Iulia, cercetat pentru furt. A intrat, prin efracție, într-un magazin și a sustras bunuri în valoare de 500 de lei

Publicat

furt casaUn minor de 16 ani, din Alba Iulia, este cercetat de polițiștii după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt dintr-un magazin. Acesta a pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în luna septembrie a anului trecut, și a sustras bunuri în valoare de 500 de lei. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, marți, pe un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea unui furt sesizat poliţiei la data de 16 septembrie 2015.

în noaptea de 15/16 septembrie, a pătruns, prin efracţie, într-un magazin de pe strada C-tin Brâncoveanu din Alba Iulia şi a sustras o sumă de bani.

Prejudiciul, evaluat de reprezentanţii magazinului la suma de 500 de lei, a fost recuperat.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax