Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 16 ani din Alba Iulia reținut de polițiști. A furat dintr-o locuință bunuri în valoare de 500 de lei

Publicat

Un minor de 16 ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt din locuințe. Tânărul a sustras din casa unui cetățean bunuri în valoare de 500 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.N.T., un minor de 16 ani, din municipiul Alba Iulia, care este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, ultima fiind sesizată la data de 21 august.

Astfel, miercuri, la ora 13,10, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 61 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în locuinţa sa de pe strada Stejarului din Alba Iulia, au fost sustrase bunuri.

În baza sesizării, au fost alertate efectivele din teren, iar principalul suspect a fost identificat şi reţinut de un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că minorul a pătruns într-o cameră a locuinţei păgubitei, printr-un geam lăsat deschis iar din interior a sustras o pompă se stropit via şi două telefoane mobile, bunuri în valoare totală de 500 de lei.

Minorul mai este cercetat şi în alte 5 infracțiuni de furt comise pe raza municipiului Alba Iulia.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale si arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax