Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani, ARESTAT PREVENTIV, după ce a furat o maşină, a condus-o fără permis şi a produs accident în comuna Stremţ

Publicat

arestatDupă ce a furat o maşină din comuna Şona şi a condus-o pe drumurile publice, până în comuna Stremţ, un minor de 17 ani din Târgu Mureş va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Tânărul, cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Şona, pentru că ar fi sustras un autoturism parcat în faţa locuinţei unui cetăţean din comună, a fost prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi ulterior instanţei de judecată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătorie Blaj şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a emis pe numele minorului un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că luni, poliţiştii Postului de Poliţie Şona, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos l-au identificat pe un minor de 17 ani, din municipiul Târgu Mureş, care locuieşte, fără forme legale în zona Blajului, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism.

În noaptea de 30/31 octombrie, tânărul a profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat, de către un cetăţean din localitatea Sânmiclăuş, neasigurat şi cu cheile în contact, l-a sustras şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe drumurile publice, până în localitatea Geoagiul de Sus, comuna Stremţ, unde a acroşat uşor autoturismul unui cetăţean din localitate.

După comiterea accidentului, tânărul a abandonat autoturismul, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Minorul mai este cercetat în alte şapte dosare penale, în principal pentru fapte de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax