Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani din Blaj, REŢINUT pentru tâlhărie. I-a furat telefonul unei femei, din mână, în timp ce aceasta mergea pe stradă

Publicat

furt telefon mobil

arestatUn tânăr de 17 ani din Blaj a fost reţinut de poliţişti pentru tâlhărie. Marţi seara, acesta i-a smuls telefonul unei femei din Blaj, în timp ce aceasta mergea pe stradă.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat miercuri pe un minor în vârstă de 17 ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Marţi, 19 aprilie, în jurul orei 22.45, în timp ce se deplasa pe strada Eroilor din Blaj, a smuls din mâna unei femei telefonul mobil, a cărui valoare a fost estimată de păgubită la 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul, acesta fiind restituit păgubitei.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului e pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax