Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani din Cenade, REȚINUT pentru TENTATIVĂ de VIOL. Victima, o tânără de 20 de ani din comună, a reuşit să fugă şi să sune la 112

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un minor în vârstă de 17 ani din comuna Cenade a fost reținut luni de polițiști, pentru tentativă de viol. În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta ar fi încercat să violeze o tânără ce se deplasa spre casă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Cenade, care este bănuit de comiterea unei tentative de viol.

În sarcina minorului s-a reţinut faptul că duminică, 17 aprilie, în jurul orei 00.30, a acostat-o pe o tânără în vârstă de 20 de ani, din comună, în timp ce aceasta se îndreptat spre domiciliu şi a încercat să o violeze.

Tânăra a reuşit să fugă şi să sune la 112.

Poliţiştii Postului de Poliţie Cenade s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe agresor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol.

În cursul zilei de marți, 19 aprilie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax