Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani din comuna Almaşu Mare, REŢINUT de poliţişti după ce a furat o autoutilitară şi a provocat ACCIDENT

Publicat

arestatUn tânăr minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Almaşu Mare, a fost reţinut de poliţiştii din Zlatna, după ce a furat o autoutilitară pe care a condus-o pe drumurile publice şi cu care a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, luni, 17 octombrie, în jurul orei 6.00, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată de către un cetăţean din comuna Almaşu Mare, cu privire la faptul că i-a dispărut autoutilitara ce o lăsase parcată în faţa locuinţei.

Ulterior, autoutilitara a fost găsită, abandonată şi avariată, pe DJ 705.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat un minor de 17 ani, din comuna Almaşu Mare, ca persoană bănuită de comiterea furtului. În noaptea de 16/17 octombrie, minorul a profitat de faptul că autoutilitara a fost lăsată, de către proprietar, neasigurată şi cu cheile în bord, a sustras-o şi a condus-o pe raza comunei unde a avariat-o, ulterior abandonând-o pe DJ 705, în apropierea locului numit „Plai”.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax