Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani din Şpring, cu dosar penal pentru furt. A intrat într-o locuinţă şi a sustras un card bancar şi bani

Publicat

Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Şpring este cercetat pentru un furt comis în 11 noiembrie, din locuinţa unui cetăţean din Alba Iulia. Acesta a intrat în casă după ce proprietarul a lăsat poarta şi uşa deschise şi a sustras o poşetă în care se aflau bani şi un card bancar.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă sesizat în 11 noiembrie.

L.C.P. (17 ani), din comuna Şpring, a pătruns în locuinţa unui cetăţean din Alba Iulia, profitând de faptul că poarta şi uşa au fost lăsate descuiate şi sustras din hol o poşetă în care se afla un card bancar şi o sumă de bani.

Pe numele suspectului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax