Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Alba, atât de beat, încâtîncât polițiștii nu i-au putut testa alcoolemia. S-a răsturnat cu mopedul în șanț

Publicat

moped1

Un adolescent de 16 ani este cercetat penal după ce a condus un moped și s-a răsturnat în șanț. Pe lângă faptul că nu avea permis, era și într-atât de beat încât polițiștii nu au reușit să-i verifice alcoolemia cu etilotestul. S-a ales cu dosar penal și tânărul care i-a dat mopedul să-l conducă.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 18.19. Potrivit IPJ Alba, un minor de 16 ani, din localitatea Bălcaciu, în timp ce conducea un moped, pe strada Gorunului din localitate, a pierdut controlul mopedului și s-a răsturnat în șanțul din stânga drumului a direcției de mers, producând ușoare avarii vehiculului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutier din Blaj împreună cu polițiștii Secției numărul 6 de Poliție Rurală au stabilit faptul că minorul nu deține permis de conducere, mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat și  aparține unui tânăr de 19 ani, din localitatea Bălcaciu, care ar fi încredințat mopedul minorului, deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Întrucât minorul se afla în stare avansată de ebrietate și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-ai fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul mopedului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, și conducerea a  unui  vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar față de tânărul de 19 ani pentru încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax