Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Alba Iulia, cercetat de polițiști pentru furt. A sustras mai multe portofele, în lunile iulie și august

Publicat

portmoneu furt

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor din Alba Iulia, ca bănuit de săvârşirea unor furturi semnalate poliţiei în lunile iulie şi august 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 3 iulie, în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Alba Iulia i-ar fi sustras unei femei portofelul în care avea bani şi acte, iar la data de 14 august ar fi profitat de neatenţia barmanului unui local public din oraş şi i-ar fi sustras suma de 220 de lei.

Minorul este bănuit şi de săvârşirea unui furt ce a fost semnalat poliţiei ieri, 29 august când ar fi profitat de faptul că, clienta unui salon de înfrumuseţare şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, împrejurare în care i-ar fi sustras portmoneul în care avea o sumă de bani şi documente de identitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu, ce a fost restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorului şi identificarea eventualilor săi complici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax