Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor din Alba Iulia fost consumator de droguri, recidivist, condamnat pentru cinci furturi. Ce pedeapsă i-au dat magistrații

Publicat

Un minor din Alba Iulia care a comis cinci furturi, în doar câteva zile a fost condamant de către judecătorii din Alba Iulia. 

Este vorba despre un tânăr, care momentan se află în Penitenciarul Aiud, arestat preventiv într-o altă cauză.

În data de 13 septembrie 2023 acesta a fost condamnat pentru cinci furturi pe care le-a comis în perioada 6 octombrie – 17 noiembrie 2022, pe raza municipiului Alba Iulia.

Magistrații au notat în motivarea instanței că tânărul are studii 3 clase, este minor, nu este la primul contact cu legea penală, nu beneficiază de supravegherea părinţilor săi, a abandonat şcoala şi nu este interesat de reluarea cursurilor.

De asemenea, se are în vedere faptul că inculpatul obişnuieşte să consume băuturi alcoolice, iar în trecut a consumat droguri, au notat magistrații Judecătoriei Alba Iulia în motivarea instanței.

Tânărul, în dosarul actual a comis cinci furturi.

Mai exact a a spart trei dozatoare de lapte din Alba Iulia de unde a furat 800 de lei în total, i-a furat poșeta unei femei în timp ce se afla într-un autobuz STP și portofelul unei femei, apoi a fugit.

Pentru fapta sa, în primă instanță, tânărul al cărui nume este anonimizat pe portalul instanțelor de judecată deoarece este minor a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o durată de 2 ani.

Momentan acesta este arestat preventiv la Penitenciarul Aiud într-o altă cauză.

Decizia Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax