Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Alba Iulia, reținut de poliție, pentru suspiciunea că a furat un televizor. Este cercetat în alte dosare penale pentru infracțiuni similare

Publicat

elevi

Un minor din Alba Iulia este reținut de polițiști pentru suspiciunea că a furat un televizor din pavilionul administrativ al stadionului din oraș. Minorul este cercetat în alte 6 dosare penale, pentru furturi.

În data de 3 iulie, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de N.A.R., un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, despre care există suspiciunea că este autorul unui furt reclamat poliţiei în data de 29 iunie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în data de 28 iunie, după-amiaza, minorul a pătruns în pavilionul administrativ al stadionului din Alba Iulia şi a sustras un televizor LCD în valoare de 600 de lei.

N.A.R. mai este cercetat de către poliţiştii din Alba Iulia în alte 6 dosare penale, pentru comiterea de furturi şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax