Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Minor din Căpâlna dat dispărut de la domiciliu. Ilie Laurenţiu Greuruş a plecat duminică seara de la stâna unde lucra, cu un bărbat din Neamţ

Publicat

minor disparut Un minor de 14 ani din Căpâlna, Ilie Laurenţiu Greuruş este căutat de poliţişti, după ce duminică seara a plecat de la o stână de oi de pe raza comunei Daia Română, unde lucra, cu un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Neamţ. Poliţiştii au fost sesizaţi de dispariţia copilului, de un văr din Petreşti. La data plecării de la stână, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de blugi albaștri, tricou şi hanorac de culoare închisă şi era încălţat cu sandale de culoare maro.

UPDATE: Minorul a fost găsit joi, de poliţiştii din Vinţu de Jos, la o stână din localitate. Nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Marţi, la ora 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Daia Română au fost sesizaţi de către un cetăţean din Petreşti, cu privire la faptul că vărul său, un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Căpâlna, comuna Săsciori, care lucra la o stână pe raza comunei Daia Română, a plecat duminică seara şi nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minorul a lucrat circa 3 luni la stână, iar duminică a plecat voluntar, împreună cu un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Neamţ.

Greuruş Ilie Laurenţiu are următoarele semnalmente: înălțimea 1,40 – 1,45 metri, ochi mari, păr brunet, tuns scurt, buze groase; nas mare.

La data plecării de la stână, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de blugi albaștri, tricou şi hanorac de culoare închisă şi era încălţat cu sandale de culoare maro.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax