Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Cugir, cu dosar penal pentru furt. I-a sustras unei femei portomoneul cu bani şi acte

Publicat

portofel bani

Poliţiştii din Cugir l-au identificat, în flagrant delict, pe un tânăr din oraş care a profitat de neatenţia unei femei şi i-a sustras portmoneul. Prejudiciul a fost recuperat, în cea mai mare parte.

Potrivit IPJ Alba, în 11 mai, în jurul orei 18.00, Politia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din oraş, cu privire la faptul că, cu puţin timp în urmă, într-o clipă de neatenție, cineva i-a fost sustras portmoneul în care avea 570 de lei şi documente.

Cu ajutorul indiciilor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe un minor de 17 ani din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Poliţiştii au reuşit să recupereze suma de 300 de lei şi documentele sustrase, iar faţă de minor au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax